Macro Proffi Maxi, 1000 мл
search
  • Macro Proffi Maxi, 1000 мл

Macro Proffi Maxi, 1л

270,00 ₴

270,00 ₴ 1л.

Без податку

Концентроване щоденне мaкро добриво, до складу якого входить калій  (К), азот (N) і фосфор (P), містить частину азоту в легкозасвоюваній амідній формі у вигляді карбаміду, а також природні амінокислоти (для акваріумів великих об'ємів).

Кількість

ТМ AQUAHIM SPIRITOL «Macro Proffi Maxi» - концентроване щоденне "MACRO" добриво, що містить калій (К), азот (N) і фосфор (P), які необхідні для швидкого росту та повноцінного розвитку акваріумних рослин . Добриво містить частину азоту в легкозасвоюванній амідній формі у вигляді Карбаміду, а також природні амінокислоти, що сприяють ефективному засвоюванню азоту рослинами.

Склад AQUAHIM SPIRITOL «Macro Proffi Maxi»:
- калій (К) – 50.3 г/л,
- азот(N) - 22.2 г/л (в амідній формі – 5,6 г/л, в формі нітрату – 16,6 г/л),
- фосфор (P) – 3.2 г/л,
- аспарагінова, глутамінова кислоти.

Дозування: щоденно 1-3 мл на 100 л води в акваріумі. Для акваріумів з великою кількістю рослин, подачею СО2 та інтенсивним освітленням дозування слід збільшити.

Зауваження:
- AQUAHIM SPIRITOL «Macro Proffi Maxi» разом з AQUAHIM SPIRITOL «Micro Proffi» забезпечують акварiумнi рослини всiма необхiдними поживними речовинами;
- тестуючи акваріумну воду на нітрати (NO3), не забувайте про те, що частина азоту вноситься в амідній формі і тестом не визначається.

Умови зберігання: зберігати щільно закритим в недоступному для дітей місці при температурі не вище 30°С. Уникати попадання на слизові оболонки. Після використання вимити руки. Не використовувати у їжу.

Термін придатності: 2 роки з дати виготовлення.

Не підлягає обов’язковій сертифікації.

ТУ У 20.5-2714412435-001:2017

Aquahim Spiritol
MAPROM1000

Характеристики

Призначення
Для прісноводного акваріума
Тип
Догляд за рослинами
Об'єм/Вага
1 л
Країна-виробник товару
Україна
Країна реєстрації бренду
Україна
Тип у назві
Добриво